En de tweede eigenschap van kurk tegels is dat ze kras- en vlekbestendig. De vloer materiaal zelf heeft deze eigenschap niet, maar zijn kras- en vlekbestendig eigenschappen worden toegevoegd door de toegevoegde lijnolie, die de tegel aantrekkelijker maakt en draagt ​​bij aan de waarde ervan.

Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten ontwerpen, vormen en maten. Enkele van de meest populaire ontwerpen zijn onder andere:

Basic vloertegels - Dit zijn natuurlijk de meest voorkomende vorm van vloeren die mensen gebruiken op hun vloeren. Ze zijn gemaakt van kalksteen, graniet of leisteen en zijn gemakkelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, dessins en materialen.

Basement Vloeren - kelderverdiepingen, ook wel bekend als bad vloertegels, zijn een andere variëteit van de gebruikte tegels op de badkamervloer. De tegels zijn veel dikker dan de basis-vloeren en zijn ook moeilijker te installeren.

Patio Vloer Tegels - Ook wel patio tegels, terras tegels zijn de beste keuze voor iedereen die een prachtige en ruime patio wil. Ze zijn duurder dan de kelders, maar veel effectiever.

Keuken Vloer Tegels - Deze tegels zijn degenen die de meeste kans om gezien te worden in keukens. Ze bieden een perfecte mix van schoonheid en functionaliteit.

Er zijn vele andere soorten van de tegel producten om uit te kiezen, zoals terrassen tegels, terrastegels, kelder tegels, en keuken vloertegels. Al deze verschillende tegels zorgen voor een enorme hoeveelheid van gemak en stijl aan elke huiseigenaar.

.

Bouw

Interessante links