Houten Wanden

Geen kwestie welk type van houten Muur je besluit om te gaan met uw selectie moet bestaan uit verschillende soorten hout, pre-geïnstalleerd. Vele bakstenen wanden zijn voorzien van een afgewerkte steen oppervlak met een ruw oppervlak, waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout te zien. Houten Wanden - De Bouw Van Een Prachtige En Unieke Look

De constructie van houten wanden is een boeiend en interessant project. Het kan zo simpel zijn als een paar platen samen te stellen of het kan zo complex als het lijmen van een bos van stokken bij elkaar. Hoe dan ook, het effect volledig verschillend van degene die je verwachten.

Er zijn vier veelvoorkomende opties als het gaat om dit project. De eerste optie is het gebruik van voorgelakt hout dat is vervaardigd. Dit omvat voorgespannen stroken hout die voorgesneden en recht. Sommige van deze stroken aan elkaar gelast om een ​​bundel te vormen, terwijl andere lengten gebogen rond de bocht in de balk drager.

De tweede voorkomende optie is het gebruik van boards. Als je een realistische kijk op uw project wilt, met behulp van pre-afgewerkte hout is de beste keuze. Deze houten panelen worden gesneden bij de molen en worden vervolgens blootgesteld aan extreme temperaturen gedurende een aantal dagen voor het gewenste eindresultaat. Dit kan leiden tot scheefgetrokken boards maar de toegepaste beglazing bovenop zal ervoor zorgen dat ze niet warp ook.

De derde optie is het gebruik van alternatieve materialen. Houtlijm en een paar spijkers zijn alles wat nodig is om een ​​houten wand hebben en klaar voor gebruik. Je zult in staat zijn om de resultaten in de tijd met de effecten van de beglazing en kromtrekken te zien.

De vierde en meest voorkomende optie is om gebonden hout toe te passen. Het gaat lijmen plaatmateriaal samen, meestal dakconstructie, met behulp van de lijm over een periode van tijd voor het effect. Dit is een zeer goede optie voor de huiseigenaar die wil een kwaliteit houten muur te bouwen, maar heeft geen tijd om het zelf te doen.

Houten planken zijn de eenvoudigste en minst dure materiaal ter beschikking. Zij gewoonlijk voorgesneden en pre-verlijmd zolang er voldoende ruimte ertussen. Zodra deze lijm is opgedroogd, kunnen de planken worden gebruikt in een scala aan mogelijkheden voor vele jaren.

Pine is een populaire keuze voor het hout van de keuze voor houten wanden. Het is ook zeer geschikt voor lijm mag niet kromtrekken of splitsen onder druk van lijmen. Voor het bouwen van kleinere muren en grenen is ook erg goed in het verzet tegen verwering en kan worden gekleurd voor dat finish.

Het gebruik van Redwood is ook een populaire keuze. Het is bekend om zijn natuurlijke structuur en sterkte evenals haar vermogen om slijtage, verwering en bestand tegen beschadiging als gevolg van leeftijd. De uitdaging is om een ​​oven dat het hout op de juiste temperatuur kan behouden vinden.

Er zijn verschillende stijlen en soorten hout beschikbaar voor deze muren. Brick is een andere populaire keuze vanwege zijn onderhoudsvriendelijk kwaliteiten. Het kan worden gesneden in verschillende stijlen en configuraties te passen in elke ruimte, of het nu loft of ruimte en achtertuin, patio of terras. Het is een compacte, veelzijdige en hardhout dat veel slijtage kan weerstaan ​​loop van de tijd.

Duurzaamheid is de reden waarom baksteen is een betere keuze dan conventionele bouwmaterialen. Het is sterk, duurzaam en hard. Voor de huiseigenaar die op zoek is naar een meer economische manier om hun huis, dat het onderscheidend, oude wereld look, baksteen is een uitstekende keuze te geven.

Brick kan worden gebouwd met veel verschillende combinaties van afwerkingen aan uw voorkeuren, waaronder diverse kleuren en afwerkingen. Het biedt ook een zeer kosteneffectieve optie. Het gebruik van bakstenen als bouwmateriaal voor uw houten wanden kan veel toevoegen aan de uitstraling van uw woning.

Bouw

Interessante links