Elektro componenten

Elektrische Onderdelen

Elektrische componenten worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen. Dit omvat het produceren schakelingen en apparaten die control elektriciteit, energie en signalen.

Als je aan alle elektronische componenten die werden gebruikt in de moderne elektronica en breken ze in hun samenstellende delen, zou je ontdekken dat alle elektrische onderdelen hebben een soort van elektrische structuur voor hen. Op moleculair niveau, elke elektrische schakeling werkt op dezelfde principes. Het is belangrijk om dit te begrijpen, omdat veel van de elektrische componenten in de wereld om ons heen bestaan ​​uit microprocessors en microchips dat de controle en de productie van elektrische signalen.

Voordat deze elektrische componenten werden ontwikkeld, was er geen manier om elektrische signalen te manipuleren. Alle signalen hadden in real time tussen twee of meer punten te verzenden.

Bijvoorbeeld, als je om een ​​gloeilamp te hebben dat uitgezonden een lichtsignaal, zou je een draad van uw bron van licht uitgevoerd om uw detector van het licht. En dan zou je in staat zijn om dat signaal over een grote afstand, waardoor de gloeilamp werk zou maken, in ieder geval voor een paar seconden te zenden.

Je zou niet in staat zijn een elektrische stroom of elektrische signaal, over die afstand. En alle van de lampen in de wereld zou gewoon flikkeren.

Maar wat als je een reeks van gloeilampen gebruiken om een ​​reeks van verlichting te creëren? Nu zou je in staat zijn om een ​​elektrische stroom te genereren, en in staat zijn om de lampen overal in de wereld, zolang ze een lichtsignaal kon ontvangen.