Kurkparket

De Zorg Voor Kurk Vloeren

Cork Flooring is een van de meest populaire vloeren keuzes van huiseigenaren. Het is een van de meest duurzame soorten vloeren die voor vloeren kan worden gebruikt in de meeste gebouwen. Het is ideaal voor gebieden met weinig verkeer, waar de zwaar verkeer niet mogelijk is, die geldt voor commerciële en industriële gebouwen.

Anders dan een van de meest populaire vormen van vloeren, het is ook een van de meest duurzame en meest gebruikte bouwmaterialen gebruikt in commerciële en industriële omgevingen. De bouw gaat bevlekken met twee kleuren: donker paars en licht paars. De vlekken zijn gemaakt met behulp van een chemische reactie in een roll-to-roll vormproces. Vervolgens wordt gevuld met een epoxy coating.

De bouw van de grond met de kleuren van de vloer gedaan, de volgende stap is de lay-out van de structuur voor de vloer. Matrijs wordt aangelegd via dwarsbalken of wandlengtes, die zich vanaf het plafond naar de vloer.

De vorm is de basis van de vloeren en heet "Cork". Bij betonvloeren, een mengsel van cement en aggregaat gemengd met de epoxy coating en in de mal gegoten. De epoxy wordt vervolgens over het gehele oppervlak van de matrijs, die een beschermende laag tussen de vloer en de rest van de structuur creëert gegoten.

Nadat de vloer op de vloer is geplaatst, wordt gevolgd door het leggen van vloeren in volledige dekking van de mal. Dit kan worden gedaan met behulp van plamuurmes gereedschap of schuurpapier. De hoeveelheid cement nodig vul de vormen wordt gemeten en gebruikt in de juiste verhouding.

Nadat de vloeren zijn in de juiste dekking is gelegd, wordt een laatste laag epoxy kalefateren toegepast op de top van de vloer. Het mengsel van cement en aggregaat geeft de vloer de vereiste duurzaamheid en stabiliteit, terwijl de epoxy geeft een waterafstotendheid en maakt het waterdicht.

Het installatieproces Wanneer de epoxy is uitgehard, laat men drogen per dag. Vervolgens wordt een panel van de tegel of tapijt zetten op de top van de caulked-off schimmel.

Een tegel of vloerbedekking direct neergezet bovenop de caulked matrijs, die een afdichting creëert. Dit afdichtmiddel fungeert als een beschermende barrière tussen de epoxyhars en de vloer.

Afdichten van de vloer Zodra de vloer geïnstalleerd en het afdichtmiddel op zijn plaats, wordt een beschermende laag triplex geplaatst via caulked-off mal. Het multiplex moet in een positie om het waterdicht maken om door te gaan. Een verf sealer kan gebruikt worden om de levensduur van de vloer uit te breiden.

Het schilderen van Cork Flooring vereist minstens een periode van één dag van blootstelling aan warm weer. Zodra de verf of de sluitmachine droogt, de vloeren zijn klaar om te worden gereinigd. Dit is vooral belangrijk wanneer de vloer wordt onderworpen aan langdurige vocht.

Het schoonmaken van Cork Flooring kan worden gereinigd met een speciale reinigingsspray die beschikbaar zijn in de sectie verf van de meeste bouwmarkten is. Als er geen was nog in de vormen, moet worden verwijderd voordat de vloer wordt gereinigd.

Een natte reiniging Processen wordt meestal gebruikt door huiseigenaren om hun vloeren schoon. Het is niet praktisch om alle schoonmakers en andere producten in de winkel te gebruiken. Natte Het drogen van de vloer zullen worden aanbevolen.

Bouw

Interessante links