Taalkundige Revisie

Taalkundige Revisie Kan Ten Goede Komen Aan Degenen Die Engels Spreken

De term "taalkundige revisie" misschien niet meteen aan denkt bij het onderwerp van hoe om beter te communiceren met anderen is aangesneden. Maar het kan een veel te maken met communicatie en begrip te hebben. Het is gedefinieerd als "een herziening van de Engels taal te kiezen om de behoeften van de doelgroep te ontmoeten." En het komt in een verscheidenheid van stijlen.

Er zijn verschillende manieren van het naderen van de taalkundige revisie en elk heeft zijn eigen doeleinden en doelen. Sommige mensen zullen Engels gebruiken als een informele tweede taal. Anderen zullen de Engels taal te gebruiken in een formele capaciteit om te communiceren, of ze zullen schrijven in de taal die voor zakelijke doeleinden, voor een baan, en ga zo maar door.

Informele herziening wordt het best overgelaten aan het individu dat is een native speaker van het Engels. Er zijn aspecten van de grammatica en uitspraak dat hij of zij zou moeten kennen. Hoewel deze niet noodzakelijk zijn om de wijziging te voltooien, dient het individu de tijd om te oefenen spreken de taal als een vorm van taalpraktijk en beoordeling grammatica met betrekking tot de toepassing ervan. Dit kan helpen verbeteren vloeiendheid, het vertrouwen verhogen en uiteindelijk een persoon in staat om goed te presteren in zijn of haar gekozen beroep.

Formele taalkundige revisie wordt het best overgelaten aan de professional. Het is een streven dat de ervaring en expertise van iemand die vloeiend in het Engels en ook een expert op het gebied van zakelijke communicatie vereist. Bedrijven vandaag de dag zijn op zoek naar de beste manier om te communiceren met hun klanten, medewerkers en andere belanghebbenden om de resultaten die ze nodig hebben.

Taalkundige revisies worden ook wel aangeduid als "vertalingen." Vertalingen worden ook wel ESL ( "Engels voor Anderstaligen"), die is nauwkeuriger dan "languagelization" leren en te testen." Deze termen hebben een specifieke betekenis en worden gebruikt voor bepaalde specifieke situaties.

Informele herziening is het beste voor degenen die nieuw zijn in het Engels of degenen die het gebruiken voor de eerste keer. Ze kunnen leren over het Engels en het verbeteren van hun woordenschat door te spreken van de taal, bijvoorbeeld met hun familie en vrienden.