Tips voor Microtopping Uw Huis

Microtopping kan worden omschreven als het proces van pleisterwerk over een bestaand pleisterwerk of fineer om een ​​volledig nieuw oppervlak te creëren met een veel dieper, rijker uiterlijk dan uw oorspronkelijke oppervlak. Microtopping biedt een uniek, duurzaam en esthetisch oppervlak dat ideaal is voor iedereen die tegelijkertijd een zeer unieke, elegante, natuurlijke afwerking, diepte en balans wil creëren.

Microtopping

Om met dit proces te beginnen, moet u het bestaande gips of fineer verwijderen dat u gaat bewerken. Nadat u het oppervlak van onderaf heeft verwijderd, wilt u voorzichtig met een zachte borstel rond het oppervlak werken om het oppervlak onder het gips of fineer niet te beschadigen.

Zorg ervoor dat u de ondergrond eronder niet beschadigt door tijdens het werk te veel druk uit te oefenen. Als je een penseel gebruikt om te werken, moet je ervoor zorgen dat je net genoeg druk uitoefent om een ​​kleine hoeveelheid verf te verwijderen, want je wilt geen schade toebrengen aan het oppervlak onder het fineer of pleisterwerk. Zorg ervoor dat u in een veilige en gecontroleerde omgeving werkt en oefen niet te veel druk uit op het oppervlak.