Als u eenmaal aan de nieuwe batterij bent gewend, zult u merken dat deze snel werkt.

Om de oude batterij te vervangen, moet u beginnen door het apparaat in te schakelen en ervoor te zorgen dat het is ingeschakeld. Het is belangrijk om het apparaat langzaam aan te zetten. U moet zowel de binnenkant als de buitenkant van het hoortoestel aanzetten. Mogelijk moet u de binnenkant van het hoortoestel draaien terwijl u uw hoofd beweegt om dat verschil in geluid aan te passen.

Als de oude batterij begint te werken, moet u het apparaat aanzetten en goed luisteren. om de zoemende of klikgeluiden te horen die aangeven dat de batterij werkt. Als u niets hoort, moet u de oude batterij laten zitten. Als u nog steeds geluiden hoort wanneer u het apparaat aanzet, moet u de oude batterij vervangen.

U moet het apparaat uitschakelen en de oude batterij uit het apparaat verwijderen. Als u nog steeds geluiden hoort, moet u de nieuwe batterij in het apparaat plaatsen en vervolgens inschakelen. Als de nieuwe batterij het doet, kunt u goed blijven luisteren.

U moet wachten tot de nieuwe batterij begint te werken voordat u het hoortoestel inschakelt en luistert. totdat u een zoemend of klikgeluid hoort dat aangeeft dat de oude batterij werkt.

Zodra u de nieuwe batterij kunt horen werken, moet u het apparaat uitschakelen en de oude batterij verwijderen. Vervang de oude batterij door een nieuwe.

Mogelijk moet u ook het filter in het hoortoestel vervangen om ervoor te zorgen dat er geen hoog percentage lood in het toestel zit dat uw gehoor kan beschadigen. Het is belangrijk om het filter te controleren om er zeker van te zijn dat het goed werkt en dat u het juiste filter hebt gevonden.

Controleer of de batterij in het apparaat werkt voordat u het hoortoestel gaat gebruiken. In de meeste gevallen is dit alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw apparaat kunt halen.

.