Wat U Moet Weten Over de Bedrading

Een van de meest voorkomende problemen met de bedrading dat huiseigenaren gezicht is een losse of ontbrekende socket. Mofeinden worden gebruikt om elektrische onderdelen met elkaar te verbinden. De bussen worden vaak gemaakt van messing, maar er zijn ook diverse andere materialen die worden gebruikt voor socket doeleinden. Ieder heeft zijn eigen unieke kenmerken en functies.

Contactdoos

Koper was een van de eerste materialen die werden gebruikt voor mofeinden. Koper kan licht van gewicht en gemaakt van een zeer duurzaam materiaal. Het biedt ook een isolerende eigenschap die belangrijk is voor hoogspanningsleidingen. Hoewel koper is een uitstekende keuze om de macht bedrading, het is niet een goede keuze voor stroomverdeling.

Nikkel is een materiaal dat gewoonlijk wordt gebruikt voor mofeinden. Een verscheidenheid van nikkel afwerkingen zijn beschikbaar, zodat de finish match elk interieur of kleurenschema. Nickel heeft de neiging om af te breken en verliest zijn kleur na verloop van tijd, dus dit type elektrische component niet mag worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden.

Een van de meest gebruikte typen elektrische componenten mechanisch mofeinden. Mechanische socket uiteinden komen in een verscheidenheid van maten en vormen. Ze kunnen schroef of bar-end. Schroeftype en bar-end aansluitingen zijn gemaakt met een vierkante of rechthoekige basis.

Deze basen zijn ingekeept om passen in de gaten die zijn geboord in de bodem van de elektrische component. De opening in de bovenkant van de bus wordt vervolgens bedekt met een slip.

Nadat de schroef of bar-end is in de basis is geplaatst, wordt een ring aangebracht in de opening van de holte. De ring een afdichting zodat de elektrische component niet wegglijdt.