Bedrijfsfilm

Herziening van de bedrijfsfilm

Als je graag films kijkt, is de kans groot dat je gehoord hebt van de film Company. Er zijn verschillende redenen waarom zoveel mensen van Company genieten, en we zullen er enkele bespreken. Laten we beginnen met een korte bespreking van de plot ...

In Company speelt Neve Campbell Loretta Ryan, een aspirant-ballerina die speelt voor het beroemde Joffrey Ballet. Ze wordt al snel verliefd op Josh, maar de druk om een ​​aspirant-danseres te zijn, zorgt ervoor dat ze een rotsachtig huwelijk heeft. De romantiek neemt dan een wending als het huwelijk begint te lijden en de relatie verandert in een seksuele relatie.

De film draait om de levens van andere dansers in het ballet, waaronder de charismatische artistiek leider Francisco Cortez (James Franco) en bevat veel echte Joffrey-dansers, waaronder Mariel Hemingway, Marisa Tomei en Antonio Banderas. Ze spelen allemaal hun eigen rol in dit interessante verhaal, evenals een aantal andere personages.

Josh wordt gespeeld door James Franco, die in films als The Breakfast Club en Spring Breakers is verschenen, evenals in veel tv-shows. Hij is een getalenteerde acteur die veel diepgang in zijn rollen brengt. Hij weet ook wat humor in de rol te brengen, wat altijd wordt gewaardeerd.

James staat ook bekend om zijn geweldige haar. Het is altijd leuk om te zien hoe hij zich klaarmaakt en het personage speelt dat hij uitbeeldt. Hij lijkt er altijd op zijn best uit te zien in zijn films, en het lijkt erop dat hij echt leuk vindt wat hij doet.

Een ander interessant personage dat in het bedrijf voorkomt, is de regisseur Francisco Cortez. Hij was eigenlijk de eerste regisseur voor Joffrey, en hij is ook een bekroonde regisseur. Er zijn veel geweldige uitvoeringen door de film heen, terwijl elke danser voorbij de barrières kijkt die hen ervan weerhouden de top te bereiken.

Het is interessant om te zien hoe James een buitenstaander speelt in dit soort films. Hij heeft een geweldige karakterontwikkeling en een goede mix van komedie en drama.

Over het algemeen is het bedrijf een erg vermakelijke film. Het zit vol plezier, actie en intriges, en zal je zeker aan het lachen maken als je er voor het eerst naar kijkt.

Vooral de casting is indrukwekkend, aangezien James de rol van leider en mentor van Joffrey speelt.