Scenic Architectuur Fotografie is een ander type van commerciële fotografie die kan worden gebruikt voor het commercieel onroerend goed te verkopen. Architectural ToneelFotografie schildert scènes rond een bepaald gebied. Deze foto's kunnen scenes stadsgezichten of landelijke gebieden te tonen. Dit type architectuur fotografie wordt vaak bedoeld om potentiële kopers of klanten aan te trekken met de aanblik van het gebied.

Architectonische panorama's zijn een ander soort architectuur fotografie die kan worden gebruikt om de markt commercieel onroerend goed. Architectonische panorama's zijn vergelijkbaar met mooie foto's, maar bieden een breder en meer gedetailleerde weergave van het landschap. Architectonische panorama's meestal voorzien van een interieur van een gebouw of commercieel vastgoed, terwijl nog steeds een uitzicht op het landschap te bieden en de omliggende omgeving. Architectonische panorama's worden vaak gebruikt voor commerciële gebouwen die zijn ontworpen voor zakelijke doeleinden te bevorderen.

Een combinatie van commerciële fotografie en Architectural Photography worden gebruikt in commerciële fotografie. Commerciële fotografie is de meest voorkomende vorm van Architectural Photography en het is belangrijk om te onthouden dat het doel van een commercieel vastgoed is om een ​​aantrekkelijk beeld te verstrekken aan het grote publiek. en een impact hebben op het grote publiek te maken. De eigenaar Commercial Properties zou willen commerciële fotografie te gebruiken om een ​​aantrekkelijk beeld van hun eigendom te creëren, zodat potentiële kopers zich meer comfortabel met het idee van de aankoop van een onroerend goed zal voelen.

.