Slimme Meter

Wat is het Verschil Tussen een Slimme Meter en Zonnepanelen?

Wat is het verschil tussen een slimme meter en zonnepanelen? De manier waarop je het te beschrijven, is er niet veel verschil. In werkelijkheid, het maakt niet uit. Maar het doet er toe dat je weet wat ze zijn voordat je koopt.

Hier is een eenvoudige beschrijving van elk een. Als je niet weet wat een van deze dingen zijn, hier zijn enkele vragen die moeten helpen te begrijpen.

Een slimme meter is een apparaat dat u in uw huis. Het stuurt gegevens naar een control center of kantoor. De gegevens die naar hen vertelt hen hoeveel elektriciteit je hebt. Sommige systemen zenden deze informatie aan een speciaal computersysteem waarmee u deze informatie bekijken en aanpassen van uw gebruik van elektriciteit.

Zonnepanelen zijn zonnepanelen die op het dak gemonteerd. Zij zetten het zonlicht in energie. Zonne-energie wordt opgevangen in uw huis en gebruikt om het huis aan te drijven. Zij bieden geen uw huis met elektriciteit.

Dus, in essentie, een slimme meter is uw huis. Zonnepanelen zijn uw huis.

Het kan een beetje verwarrend als je het kopen van zonnepanelen en een slimme meter zijn. Het probleem met slimme meters is dat ze uw gegevens op een locatie te verzamelen. Dus, als je beweegt, hoe informatie kan niet worden bijgewerkt.