In een ongeveer een half uur, moet u uw ontgrendeld iPhone in handen hebt. Het kan nodig zijn om de iPhone kraakte het programma opnieuw uit te voeren op een gegeven moment om de beveiligingsinstellingen te werken.

Er is geen zorgen te maken als u nodig hebt om je iPhone te gebruiken voor zakelijke doeleinden. U kunt de volledige toegang tot uw telefoon, zonder de noodzaak om het te verbergen achter een laag van encryptie. Niemand moet weten wat je aan het doen bent.

Het beveiligingssysteem wordt gebruikt door de iPhone is zo robuust dat uw informatie wordt beschermd, zelfs als iemand het toestel heeft gevonden. De iPhone kraakte het programma werkt met alle huidige of vorige versie van iOS, en je hoeft niet eens nodig om de telefoon jailbreak om ermee te werken. Dus, zelfs als je een eerdere versie van iOS, het kraakte het programma kan worden gebruikt om de iPhone te ontgrendelen.

Naarmate je verder gevorderd met het programma, zal het nieuwe beveiligingssysteem automatisch veranderen, wat betekent dat u niet zal hebben om het wachtwoord in te voeren. meer.

De iPhone is een van de meest innovatieve en populaire mobiele telefoons die ooit is gemaakt, maar het is ook een van de moeilijkste om te ontgrendelen. Als u wilt de beveiligingsinstellingen op uw iPhone veranderen, dan kan de iPhone kraakte het programma gewoon het ding om het te doen met zijn.

.