In andere gevallen moet je de auto achter te laten op de veiling voor de eigenaar om het op te rapen op het afgesproken tijdstip. Als de veilingmeester vraagt ​​u om de factuur ter plaatse te betalen, zorg ervoor dat u zich bewust van het proces zijn.

Zorg ervoor dat u aan de veilingmeester praten en brengen de instructies om de andere bieders. Als u niet vragen, is er een risico dat de verkoper zal besluiten om het hard te spelen. U kunt altijd vragen om uw betaling.

Auctioneers zou kunnen vragen voor u om uw factuur eerst betalen en dan de aankoopprijs. Dit kan worden gedaan door de eigenaar van de auto, maar het is meestal de verantwoordelijkheid van de veilingmeester. U mag slechts een paar kansen om koopjes te krijgen, dus snel handelen en te onderhandelen.

Als u niet de tijd om dit te doen, kunt u veilingmeesters vragen om de betaling te verzamelen. Vraag hen als u zal worden betaald zodra de veiling voorbij is, of op de dag van de veiling.

Auctioneers meestal gereserveerd van de auto te worden verkocht in een gebied voor een hele dag. Zorg ervoor dat u in staat om de plaats te verlaten voor de veiling eindigt zal zijn.

Auto's worden meestal verkocht op een veiling aan mensen die bereid zijn te betalen wat nodig is. Echter, sommige mensen staan ​​te popelen om een ​​auto te kopen van mensen die bereid zijn hen een pauze te geven.

Voordat u besluit om een ​​auto veiling bij te wonen, zorg ervoor dat je de regels en voorschriften van de veiling volledig te begrijpen. Wanneer u een auto van een auto veiling te kopen, zorg ervoor dat je je aan de regels en voorschriften. Zoveel mogelijk, u wilt een probleem te vermijden.

.